programeaza o sedinta

0724 66 72 75

Cum functioneaza tehnologia Bella Contour? 

Aparatul Bella Contour utilizeaza o tehnologie bazata pe procesul natural propriu al corpului de utilizare a grasimii ca energie. Este o solutie adevarata, stiintifica si sigura pentru:

 • Conturarea si sculptarea corpului *
 • Indepartarea grasimii corporale
 • Reducerea circumferintei

 (*Bella Contour a primit aprobarea Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare din SUA pentru reducerea temporara a celulitei si efectuarea studiilor clinice pentru conturarea corpului si reducerea circumferintei.)

 

Dispozitivul Bella Contour utilizeaza o combinatie de 3 tehnologii non-invazive:

Ultrasunete  -  Electrostimulare - Masaj Vacuum

Aceasta combinatie de ultrasunete + campuri de current electric, variate ca frecventa si intensitate in decursul unui tratament, cauzeaza vibratia tesuturilor adipoase

vibratia-tesuturilor-adipoase.jpg

current-electric-cauzeaza-vibratia-tesuturilor-adipoase.jpg

Un tratament Bella Contour modifica alimentarea metabolica a corpului, schimband carbohidratii si glucoza cu grasime.   

Prin modificarea constanta a frecventei si intensitatii ultrasunetelor, Bella Contour permite corpului sa utilizeze grasimea ca sursa sa principala de energie. 

Grasimea din zona aleasa pentru a fi tratata este utilizata ca si combustibil metabolic

Tehnologia REAL utilizata de BCM schimba nivelul compusilor metabolici marind cantitatea de lipide si scazand cantitatea de carbohidrati consumate pentru energie.

Ultrasunetul utilizat dispune undele doar pe suprafata tratata. Acesta lucreaza concomitent cu cei 4 electrozi care genereaza un camp electric interferential pentru a stimula agitarea celulara pe suprafata tratata. Astfel, aceasta combinatie unica, cu valori variate pe perioada tratamentului in frecventa si intensitate, induce vibratii tesutului adipos care va intra in autorezonanta. In acelasi timp creste permeabilitatea celulei adipoase, facilitand transferul lipidelor din celula in sistemul limfatic.

 

TERAPIA CU ULTRASUNET:

 • Prin cele doua impulsuri emise per secunda, unda de ultrasunet patrunde la nivelul adipocitelor ajutand la scaderea in volum a acestora. Astfel, pe parcursul celor 10 sedinte se obtine o reducere a stratului de tesut adipos si a gradului celulitei, acest fapt ducand la reducerea in circumfeinta a zonei tratate.
 • Cu ajutorul miscarilor continue, specifice si a programelor speciale, terapia cu ultrasuneta ajuta la imbunatatirea aspectului tegumentului prin stimularea productiei de colagen, ceea ce duce la estomparea vergeturilor deja existente.
 • Ultrasunetul determina pe intreaga suprafata tratata un efect vizibil de lifting

 

ELECTROSTIMULAREA:

 • Creste tonusul musculat prin contractiile determinate de electrozii aplicati pe aria de tratament;
 • Prin contractiile musculare se transmite creierului cu ajutorul sinapselor nervoase  faptul ca pacientul depune un efort  suplimentar, acest fapt ducand la o crestere considerabila a masei musculare si a ratei metabolice
 • Cu ajutorul curentului faradic, electrostimularea creste permeabilitatea  celulara fara a afecta insa nucleul celular.

 

MASAJUL VACUUM:

 • Cu ajutorul masajului vacuumat se obtine o buna oxigenare a tesutului, ceea ce duce la intensificarea metabolismului si la schimbul de nutrienti dintre sange si celule.
 • Acesta ajuta la preventia celulitei si la transportul reziduurilor metabolice in circulatia limfatica.
 

Procesarea grasimii cu ajutorul lui Bella Contour

 Procesarea-grasimii-cu-Bella-Contour.jpg

Sistemul depoziteaza informatii despre fiecare client, cum ar fi:

ü  Informatii personale

ü  Masuratori initiale

ü  Inregistrari numerice si vizuale (pana la 5 fotografii)

ü  Masuri si fotografii ale tratamentelor anterioare.

ü  Datele tratamentului si durata

ü  Raportul progresului

program-de-comparare-fotografii-inainte-dupa-sedinta-slabire.jpg

Softul Bella Contour vine cu un program de comparare a fotografiilor, ce permite operatorului si pacientului sa vada progresul vizual si rezultatele tratamentelor.                   

woman-running-on-treadmillDispozitivul este aprobat si licentiat de FDA U.S si detine Certificare Europeana pentru tratarea celulitei, imbunatatirea fluxului sanguin muscular si remodelarea corpului.
Tratamentul este potrivit atat pentru femei cat si pentru barbati. Varsta nu are importanta, Bella Contour Maxx este ideal pentru persoanele supraponderale care au probleme cu excesul de grasime din jurul taliei, abdomenului, spatelui si bratelor. Deasemenea, ajuta sa slabiti fara maxim de efort, diete lungi si agonizante sau exercitii fizice.
 
Rezultatele sunt remarcabile iar tratamentul are ca efect regenerarea tegumentului ducand la disparitia vergeturilor si revigorarea intregii zone.Tratamentul stimuleaza celula de grasime din corp si ajuta la eliberarea acizilor grași pentru a patrunde in fluxul de sange, devenind imediat utilizabili ca energie in organism . Celulele de grasime nu sunt rupte sau lezate in nici un fel si permite un tratament complet, sigur si natural. Bella Contour Maxx lucreaza diferit decat alte dispozitive de pe piata – lucreaza pe stratul superior al pielii si ofera un micro-masaj ce accelereaza fluxul de sange adanc, in tesuturile pielii.